Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Liverpool förhandlar med sponsor New Balance
- Ronaldo gick med i den första Champions League
- Ronaldo satiriseras av Ibrahimović
- Pulisic kommer att gå med i Chelsea
- Real Madrid försvarar Champions League längre och längre
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Balotelli kan bli med i Marseille Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Balotelli vahvisti Nizzan kotiin 4-1 voiton Caenilla Ranskan liigassa, mutta Balotellin sopimus OGC Nizzan kanssa päättyy ensi kuussa, ja Balotellin todennäköisin joukkue on Marseille. Balotelli todennäköisesti käyttää Marseillea edustavaa Jalkapallo pelipaidat.

Marseille on tällä hetkellä sijoittui neljänneksi Ligues sijoitukset ja on saavuttanut UEFA Cupin finaalissa ja kilpailevat hevosen voittaa mestaruuden. Jotta edelleen parantaa joukkueen vahvuus, Marseille on laatinut Olympique de Marseille pelipaita Balotelli ja on halukas tapaamaan pelaajan Palkkavaatimukset. Viimeinen ehto, joka vaikuttaa Balotellin päätökseen, on se, voiko Marseille osallistua Mestarien liigan ensimmäiseen kauteen.

Balotellin Ligue 1 voitti kaksi kertaa ja osoitti vahvuutensa Liga-tuomioistuimessa. Siksi se houkutteli klubeja.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-05-2018 à 07h07

 Vad är England VM-spelare Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Han utförde utomordentligt i VM-kvalet i Ryssland och höll 39 obesegrad matcher i förberedelser. Vilka spelare kommer att bära England landslaget VM 2018 matchtröja kommer att väljas in i tre Lions VM 23 personer trupp, att slåss för äran av England?

Southgate måste lista en rimlig lista över spelare baserat på bristerna i England-laget. Han måste göra tre-lionslaget konkurrenskraftigt. Så vilka spelare kommer att väljas till finalen av 23-man-VM i England och sätta sig framgångsrikt på Det ryska lagets specialplan? Varje spelare kämpar på domstolen för att kunna äga en VM 2018 England matchtröja i VM. Det här är en dröm för varje spelare.

Jag tycker att det är väldigt illa för de mäktiga engelspelarna att spela i VM i Ryssland. Varje spelare har sina egna egenskaper på domstolen. För att ge upp den som jag tror tycker jag att vi måste tänka noggrant.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-05-2018 à 08h51

 Bailey Wright att spela för VM på Australiens vägnar Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bailey Wright, som inte var känd vid världscupen 2014 i Brasilien. Nu börjar den ryska världen, Bailey Wright som australiensisk spelare, delta i världscupen i Ryssland 2018. Varje australisk fläkt kan köpa en gul VM 2018 matchtröja till honom.

Bailey Wright var en central försvarare på klubben och har omfattande defensiv erfarenhet. Han är en relativt erfaren spelare i det australiensiska landslaget. För ett landslag med en relativt yngre kvalifikation är den rika fotbollskunskapen och färdigheterna hos Bailey Wright i VM 2018 Australien matchtröja av stor värde för den nya tränaren Van Bert van Marwijk.

Bailey Wright har vuxit upp i klubbar och internationella tävlingar. Han är mer förberedd för sitt deltagande i VM. Han hoppas också att han kommer att uppnå bra resultat i VM.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-05-2018 à 08h11

 AC Milan 10 Commander har den högsta poängen i 10 år Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bundesliga mittfältare flyttade till AC Milan till ett pris på 22 miljoner euro förra året och var djupt älskad av fansen. Och han har AC Milans nr 10-billiga fotbollströjor, som representerar hans styrka.

I striden mellan AC Milan och Hellas Verona blev Hakan Įalhanoğlu en sällsynt höjdpunkt i mittfältet. Hakan Įalhanoğlu gjorde säsongens sjunde mål, däribland 5 i ligan och 2 i European Cup. För att hitta en effektivare röd och blå Nr 10 AC Milan tröja än Hakan Įalhanoğlu, dras också tillbaka till säsongen 2007-08 när Clarence Seedorf gjorde totalt 10 mål, nämligen 7 ligamål, 2 Champions League mål och 1 World Cup. Mål.

Hakan Įalhanoğlu har blivit den 10: e spelare AC Milan har producerat de senaste 10 åren. Det här är också älskat av fler fans.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-05-2018 à 05h09

 Liverpool vill gräva geni Dembele Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool förbereder sig för att använda sommarfönstret för att slutföra Dembele transfer. Liverpool är redo att förhandla med Barcelona och använda sommaren fönstret att underteckna framåt Dembele. Fans har köpt billiga fotbollströjor gratulera Dembele.

Förra sommaren överfördes Dembélé från Borussia Dortmund till Barcelona för 135 miljoner pund. På grund av skada och fysiska förhållanden misslyckades Dembélé att anpassa sig till högintensitetsutbildningen och konkurrensmekanismen. Han kunde inte hitta mest i laget. Barcelona nummer 11 FC Barcelona tröja medgav att han måste stärka uthållighetsträning. i Borussia Dortmund, har han inte blivit skadad. Därför skador i Barcelona kommer att ha en stor inverkan på hans liv.

Varje lagets träning är annorlunda. I Barcelona, ​​där alla är rikt på utbildning, betalar alla en relativt stor mängd träning. Detta för att stabilisera sin position i laget. Om de är slappa, kommer de inte att komma ikapp med andra. Så förhoppningsvis , Dembele kan ha tur i framtiden.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-05-2018 à 07h47


|<< <<<  14   15   16   17   18  | 19 |  20   21   22   23   24  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 18-01-2019 à 07h52 | Note : Pas de note