Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Morata själv rekommenderas att gå med i Barcelona
- Risken är stark i Manchester City Demon King
- Fotbolls tröja nummer kommer hela vägen
- Enthusiasm av Arsenal kvinnliga fans
- Zidane lockar fans från hela världen
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Bailey Wright att spela för VM på Australiens vägnar Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bailey Wright, som inte var känd vid världscupen 2014 i Brasilien. Nu börjar den ryska världen, Bailey Wright som australiensisk spelare, delta i världscupen i Ryssland 2018. Varje australisk fläkt kan köpa en gul VM 2018 matchtröja till honom.

Bailey Wright var en central försvarare på klubben och har omfattande defensiv erfarenhet. Han är en relativt erfaren spelare i det australiensiska landslaget. För ett landslag med en relativt yngre kvalifikation är den rika fotbollskunskapen och färdigheterna hos Bailey Wright i VM 2018 Australien matchtröja av stor värde för den nya tränaren Van Bert van Marwijk.

Bailey Wright har vuxit upp i klubbar och internationella tävlingar. Han är mer förberedd för sitt deltagande i VM. Han hoppas också att han kommer att uppnå bra resultat i VM.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-05-2018 à 08h11

 AC Milan 10 Commander har den högsta poängen i 10 år Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bundesliga mittfältare flyttade till AC Milan till ett pris på 22 miljoner euro förra året och var djupt älskad av fansen. Och han har AC Milans nr 10-billiga fotbollströjor, som representerar hans styrka.

I striden mellan AC Milan och Hellas Verona blev Hakan Įalhanoğlu en sällsynt höjdpunkt i mittfältet. Hakan Įalhanoğlu gjorde säsongens sjunde mål, däribland 5 i ligan och 2 i European Cup. För att hitta en effektivare röd och blå Nr 10 AC Milan tröja än Hakan Įalhanoğlu, dras också tillbaka till säsongen 2007-08 när Clarence Seedorf gjorde totalt 10 mål, nämligen 7 ligamål, 2 Champions League mål och 1 World Cup. Mål.

Hakan Įalhanoğlu har blivit den 10: e spelare AC Milan har producerat de senaste 10 åren. Det här är också älskat av fler fans.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-05-2018 à 05h09

 Liverpool vill gräva geni Dembele Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool förbereder sig för att använda sommarfönstret för att slutföra Dembele transfer. Liverpool är redo att förhandla med Barcelona och använda sommaren fönstret att underteckna framåt Dembele. Fans har köpt billiga fotbollströjor gratulera Dembele.

Förra sommaren överfördes Dembélé från Borussia Dortmund till Barcelona för 135 miljoner pund. På grund av skada och fysiska förhållanden misslyckades Dembélé att anpassa sig till högintensitetsutbildningen och konkurrensmekanismen. Han kunde inte hitta mest i laget. Barcelona nummer 11 FC Barcelona tröja medgav att han måste stärka uthållighetsträning. i Borussia Dortmund, har han inte blivit skadad. Därför skador i Barcelona kommer att ha en stor inverkan på hans liv.

Varje lagets träning är annorlunda. I Barcelona, ​​där alla är rikt på utbildning, betalar alla en relativt stor mängd träning. Detta för att stabilisera sin position i laget. Om de är slappa, kommer de inte att komma ikapp med andra. Så förhoppningsvis , Dembele kan ha tur i framtiden.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-05-2018 à 07h47

 Barcelona tröja sleeve reklamutskrift Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Varje tröja har stor betydelse. Barcelona är inget undantag, men Barcelona kommer att spela mot Real Madrid i nästa omgång. Barcelona, som har vunnit i förväg, meddelade att tröja i det spelet kommer att förändras.

Ärmarna i Barcelonas billiga fotbollströjor var ursprungligen Beko, men i det här spanska nationella derbyet kommer det att ändras till #EatLikeAPro, vilket är ett slogan som UNICEF föreslagit för att hjälpa till att lösa problemet med barndomsfetma.

Beko kommer att ge upp sin varumärkesmedvetenhet om FC Barcelona tröja, lyfta fram sin hälsosamma matplan, syftar till att låta familjer njuta av lagets bästa spelares matvanor och utbilda föräldrar och barn från hela världen om vikten av hälsosam mat och en balanserad livsstil.

Jag tror att fansen ser fram emot förändringarna i Barcelona-tröjan. Fläktarna vill ha tröjor att hitta oss här.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-05-2018 à 08h29

 Arsenal tjänar 10 miljoner mer per år Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det engelska Premier League-laget Arsenal kommer snart att skriva ett Ŗ 10 miljoner billiga fotbollströjor sleeve sponsringskontrakt. Arsenal hoppas att teckna fler nya sponsringskontrakt för att stänga avståndet med konkurrenterna.

Arsenal är i avancerade förhandlingar med ett namnfritt abonnemangs-videon på efterfrågan. Arsenal kommer att teckna ett sponsringsavtal om 10 miljoner GBP om kontraktet är framgångsrikt. Jag tror att det här utan tvekan är isingen på Arsenal. Samtidigt har Arsenal letat efter nya klädspartners och närmar sig även nya Arsenal FC tröja sponsorer för säsongen 2018-2019. Sponsringen av Puma för Arsenal kommer att sluta nästa säsong.

Enligt media rapporter är Adidas för närvarande den mest lovande tröjor sponsorn för Arsenal. Det hoppas också att vi får en fantastisk tröjor till våra fans.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-05-2018 à 10h23


|<< <<<  12   13   14   15   16  | 17 |  18   19   20   21  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 13-12-2018 à 07h29 | Note : Pas de note