Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Real Madrid PKFC Barcelona kläder Serie A Shooter
- Risken förblir i Chelsea
- Borussia Dortmund vill köpa Paco
- Christensen kommer att spela hårt
- Milner missade en månad på grund av skada
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 3-0 Egypten, Belgien Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De 32 lag som deltar i VM är alla i VM-uppvärmningen. Det europeiska laget med en röd VM 2018 matchtröja i Belgien och Egypten från Afrika hade en pre-World Cup uppvärmnings match. Belgien vann 3-0 och den obesegrade rekordet utvidgades till 19 matcher.

Matchen leddes av Hazard kapten i Belgien. I första halvan av matchen tog Lukaku första skottet och Hazard hade en VM 2018 Brasilien matchtröja som gjorde efter Carrascos kors mitt i straffområdet. I andra halvan av matchen förlitade Fellaini på målet. I slutet av matchen gjorde Belgien 3-0 seger över Egypten med Lukaku och Hazard och Fellaini.

Belgien rankas för närvarande tredje i FIFA-rankingen. Jag tror att många fans fortfarande ser fram emot denna prestation på VM.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-06-2018 à 03h32

 C Ronaldo återvänder till landslaget Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Efter att Champions League slutade justerade Ronaldo sin status för att komma in i portugisiska träningslägret för de sista förberedelserna inför VM. Detta kommer utan tvekan att öka förtroendet för fans som bär portugisiska VM 2018 matchtröja.

Real Madrid spenderade mycket pengar för att introducera Neymars nyheter till Ronaldo, eftersom klubben insisterade på att introducera den förra medan han avvisade sin lönökning. Trots att Ronaldo står i centrum för olika rykten är hans lagkamrater i Portugal säker på att han inte kommer att påverkas under VM. Mittfältare Moutinho, som spelade med Ronaldo och Cristiano Ronaldo, sa: "Vi är fullt fokuserade på landslaget och de omedelbara målen. Vi kommer inte att spekulera på vilka andra spelare som ska göra. Teamet har alltid behållit en hög nivå, men Vår styrka kommer säkert att öka med återgången av de bästa spelarna i världen. " Ronaldo kommer fortsätta att bära VM 2018 Portugal matchtröja.

I den första omgången av VM-gruppmatchen kommer Cristiano Ronaldo att leda det portugisiska laget mot det kraftfulla spanska laget. För de sex Real Madrid lagkamraterna i matchen tror jag att Cristiano Ronaldo inte kommer att bli under press.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-06-2018 à 04h20

 Neymar från VM-arenan Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Under säsongen skadades Nerma från världscupet. Som kärnfigur i Brasilien gjorde Neymar ett mål i andra hälften av VM-uppvärmningen mellan Brasilien och Kroatien. Många fans lockas att köpa VM 2018 matchtröja för att stödja honom.

Det har varit tre månader sedan Neymar-operationen. Som kapten i det brasilianska laget kunde han uppnå detta resultat tre månader senare. Neymar är definitivt en nyckelaktör i Brasilien, oavsett om det är i klubben eller på uppdrag av Brasilien i VM.

I Brasilien och Kroatien, Brasilien, som spelade svårare under första halvåret, stärkte offensiven under andra halvåret. Neymar som bär en VM 2018 Brasilien matchtröja öppnade poängen för Brasilien. Firmino gjorde ett mål i slutet av matchen och Brasilien 2-0. Lås segern.

För skador sa Neymar att hans situation har blivit bättre och bättre, med återhämtning på nästan 80%. Jag tror att detta är vad många brasilianer ser fram emot.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-06-2018 à 05h05

 Ibrahimović saknar världscupen i Ryssland Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

När den ryska världscupen närmade sig, tillkännagav den svenska staten också listan med 23 kandidater till VM. Vladimir Ibrahimović, en veteran från fansen, valdes inte och lämnade många fans med svenska VM 2018 matchtröja med bara svaga förhoppningar.

Sverige besegrade Italien i VM-matchen i november i fjol, vilket ledde till att många spekulerade på att den tidigare Premier League Manchester United-stjärnan och svenska framåt Ibrahimović kommer att återvända för att spela för landet. men. Ibrahimović sa en gång att han inte har förändrat sig om att lämna den internationella arenan. Han tillkännagav sitt uttag från landslaget 2016 och spelar nu för United States Major League Soccer Los Angeles Galaxy. Många fans har uttryckt sitt obehag med Ibrahimovićs misslyckande att sätta på representativa VM 2018 Sverige matchtröja.

Ibrahimović sa att det fortfarande kommer att visas i Ryssland. Han kommer att imitera Beckham och Gerrard för att lämna Los Angeles Galaxy och gå till Ryssland för att delta i de affärsaktiviteter som sponsras.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-06-2018 à 09h26

 Real Madrid står i Champions League-finalen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Förväntningarna i Champions League-finalen har äntligen upphört. Real Madrid har lovat många fans att bli försvarande mästare. Detta borde ha varit en tävling mellan Ronaldo och Salah, men på grund av Salas skada lämnade Liverpool halv hälften av andra halvleken. Ronaldo, som hade på sig en Real Madrid-billiga fotbollströjor, hade inte enastående prestanda i det här spelet.

I den här tävlingen gjorde Benzema och Bale ett mål för Real Madrid, som grundade grunden för Real Madrids seger. Liverpools målvakt är uppenbarligen oväntat, och hans två lågnivåfel ledde direkt till förlusten av Liverpool och mästerskapet. Kanske är Liverpool fansen inte så mycket övertygade just nu. Men när Salah lämnade fältet bröt spelare med Real Madrid tröjor in i andan på fältet. Under hela matchen gjorde Real Madrid bättre än Liverpool som förlorade Salah.

Det här är fotboll, men du förväntade dig inte en dramatisk avslutning när du väntade en hård kamp mellan dem. Jag önskar också att de Liverpool-spelare som misslyckades med att vinna mästerskapet i den här tävlingen kan lägga ner sina tankar, träna hårt och slåss för nästa match att bryta igenom.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-05-2018 à 08h33


|<< <<<  6   7   8   9   10  | 11 |  12   13   14   15   16   17  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 19-10-2018 à 05h31 | Note : Pas de note