Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Morata själv rekommenderas att gå med i Barcelona
- Risken är stark i Manchester City Demon King
- Fotbolls tröja nummer kommer hela vägen
- Enthusiasm av Arsenal kvinnliga fans
- Zidane lockar fans från hela världen
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Liverpool 4-1 vinner Manchester United Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

2018 International Champions Cup mellan Liverpool och Manchester United på Ann Arbor, Michigan Stadium i USA, lockar den här tävlingen mellan jättarna också tusentals fans som bär billiga fotbollströjor att titta på.

Liverpool och Manchester United arrangerar den passionerade England Derby. I den första halvan, i 28: e minuten av spelet, gjorde Sarah en straff och Mané sparkade bollen in i motståndarens mål; Då gjorde Andreas en frispark för att utjämna Manchester United. Spelade en poäng på 1-1 draw. I andra halvleken hjälpte Shaqiri Sturridge i Liverpool tröja för att bryta målet, återigen hjälpte Liverpool att överträffa poängen, då Robertson gjorde en straff igen, Ochoa slog bollen och Shaqiri gjorde mål för att försegla segern. I slutändan slog Liverpool Manchester United 4-1.

Liverpools sjunde uppvärmnings match i sommar, och denna senaste poäng av poängen, låt oss bevittna Liverpools styrka.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-07-2018 à 03h31

 Chelsea vägrar att sälja Hazard Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Efter att ha lämnat Ronaldo har Real Madrid letat efter sina lediga platser, från Neymar till Mbappé, till Hazard, Real Madrid. Enligt nyheterna har Chelsea gjort klart för Real Madrid att de inte kommer att sälja Hazard. Det verkar som om Hazard vill ha en Real Madrid-billiga fotbollströjor är för närvarande omöjlig.

Hazard, som fungerade bra i VM, blev målet för Real Madrid. Chelsea gjorde dock klart att även ett enormt erbjudande på 170 miljoner dollar inte räcker för att de ska släppa Hazard. Det gör Real Madrid, som inte har kunnat hitta Ronaldo, alltid frukta. Hazard har för närvarande ett tvåårigt kontrakt med Chelsea, och även om spelarna själva föreslår att de får lämna klubben, insisterar Chelsea på att de inte släpper ner kärnspelaren. Som en av Chelseas nyckelaktörer gjorde hans framgångsrika prestation också många fans bär Chelsea tröja för honom.

Chelsea kommer inte släppa, så vem ska Real Madrid sikta på nästa? Vi är också mycket bra vad Real Madrid ska göra nästa gång.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-07-2018 à 04h57

 Manchester City tecknade Mahrez Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

För att framgångsrikt underteckna Mahrez, undertecknade Manchester City framgångsrikt Leicester City Winger Mahrez efter sex månaders förhandlingar. På grund av sin enastående förmåga kan Mahrez förbättra laget. Flyttet mottogs väl av tusentals fans och till stöd för sitt stöd,han köpte billiga fotbollströjor för att stödja honom.

Mahrez, 27, kommer att underteckna ett femårigt kontrakt med Manchester City. Mahrez är en mycket begåvad spelare som kan slå försvararen och skapa ett tomrum. Manchester City Sports Director Begiristain sa att han var mycket glad för att laget äntligen vann en av de bästa spelarna i Premier League.

Mahrez som håller i Manchester City tröja sade: "Jag är väldigt glad att gå med i Manchester City, det här är ett lag som spelade bra fotboll under Guardiola. Manchester City har spelat mycket bra förra säsongen. De omdefinierar Englands klubbspel, jag tror att vara en del av det. tror att laget kan fortsätta att lyckas i framtiden, och jag tror att min förmåga kan fortsätta att förbättras under Guardiola. "

Mahrez har gått till Manchester City för en check-up, och Manchester City är en förutgående slutsats. Manchester City betalar honom en överföringsavgift på 60 miljoner.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-07-2018 à 05h18

 Özil tröjor nr 10 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Arsenal meddelade officiellt att från och med 2018-19 säsongen kommer den tyska mittfältaren Özil att bära lagets nr 10-billiga fotbollströjor. Plocka upp Persie; Wilshere kläder. Många fans ser också mycket fram emot Ozils underbara prestation nästa säsong.

Nummer 10 är den mest framträdande av de många numren, och varje spelare är stolt över sin förmåga att ha en nr 10-tröja. Tidigare var ägaren till Arsenal nr 10 tröjor Wilshere, som bar flera år i Arsenal nr 10. Men med Wilshere att han meddelade sin avgång från Arsenal i sommar var hans nr 10-Arsenal FC tröja ledig. Tidigare har Özils tröja nummer varit den 11: e. För nästa säsong att byta till nr 10-tröja, sade Özil att han mycket ser fram emot att ha på sig denna tröja för att representera Arsenal.

Özil, som varit i Arsenal i fem år, är nu en kärnfigur av Arsenal genom sina egna ansträngningar. Jag tror, i nästa match, kommer Özil definitivt att ge oss underbar prestation.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-07-2018 à 07h09

 Real Madrid letar efter en ny ägare till nr 7-tröjan Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo lämnade Real Madrid, vilket också innebar att ägaren till nr 7-tröjan hade en ledig position. För Real Madrid representerar No. 7-billiga fotbollströjor kärnfiguren, och det är värt Real Madrid att tänka på det. Enligt nyheten har president Real Madrid gjort planer för att överlämna Real Madrid nr 7-trucken till James Rodríguez.

För att Real Madrid vill skriva Neymar och Mbappé för att ersätta Ronaldo är det den mest lämpliga kandidaten, men uppenbarligen är de inte överkomliga för Real Madrid, de kan inte underteckna dessa två stjärnor. Real Madrid spenderar så mycket som 170 miljoner euro på Ronaldo-ersättaren. Denna siffra motsvarar kostnaden för att sälja Ronaldo plus 60 miljoner. Men även med Hazard, kommer belgarna inte att ha den 7-tröjan, Hazard kommer att bära 10-tommers tröja i framtiden, och James Rodríguez kommer att bära 7-Real Madrid tröja efter att ha återvänt till Real Madrid. Jag tror att det blir det bästa stället att återställa Real Madrid.

För närvarande, om James Rodríguez kan återvända, kan han ersätta Ronaldo brister på en viss nivå. För nästa säsong kommer Real Madrid att hantera Ronaldos kraftfulla veteran. Jag tror att det också förväntas. sak.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-07-2018 à 07h22


|<< <<<  6   7   8   9   10  | 11 |  12   13   14   15   16   17  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 13-12-2018 à 07h29 | Note : Pas de note