Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Liverpool förhandlar med sponsor New Balance
- Ronaldo gick med i den första Champions League
- Ronaldo satiriseras av Ibrahimović
- Pulisic kommer att gå med i Chelsea
- Real Madrid försvarar Champions League längre och längre
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Världsfotbollsspelare Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den 7: e meddelade fotbollsforskningsinstitutet för International Sports Research Centre of Switzerland forskningsrapporten om överföringsvärdet av spelarna i de fem stora ligorna i Europa. Hur mycket är värdet av de berömda stjärnorna? Jag tror att denna forskning definitivt kommer att leda till djupgående diskussioner bland fans. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Vem är den mest värdiga spelaren i fotbollsverdenen? Den franska stjärnan Mbappé, som spelade för Paris Saint-Germain, valdes till 218,5 miljoner euro. Mbappé, som nyligen passerade sin 20-årsdag, överfördes från AS Monaco till Paris Saint-Germain med ett pris på 180 miljoner euro. Under den ryska världscupen och under de senaste två säsongerna var prestationen av "Paris Saint-Germain" värd sitt pris. Ökningen ger en viktig vikt. Många fans kommer definitivt att jubla för Mbappé i sina Paris Saint-Germain tröja. Englands stjärnkané, som spelar för Tottenham Hotspur, tog andra plats i studien med 200,3 miljoner euro.

Studien rapporterade slutsatserna från spelarna baserat på överföringspriset och spelarna. Som en hardcore fan av idoler är deras egna idoler värda mest.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-01-2019 à 07h48

 Neymar förlorar Samba Football Network Golden Globe Award Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Samba Golden Globe Award är ett pris sponsrat av den brasilianska fotbollsleden. Det skapades som ett erkännande av de enastående brasilianska aktörerna i European League och har funnits i 10 år. Många fans har meddelat att de hade på sig billiga fotbollströjor för sina idoler. Samba Football Network meddelade resultatet av 2018 Samba Golden Globe Awards, och den berömda stjärnan Neymar besegrades.

Samba Football Network organiserar urvalet och är uppdelat i tre delar. Först kan fans från hela världen rösta från Samba fotbollswebbplats den 1 december; För det andra, 11 brasilianska väljare inklusive Cafu och Raí; den tredje är 11 i Europa och Brasilien. En välkänd idrottare röstade. Resultaten av den tredelade omröstningen kombinerades för att välja vinnarna. Så småningom förlorade Neymar till Firmino. Neymar, bär en nr 10-Paris Saint-Germain tröja, kände synd om honom.

Neymar har ryktats för att flytta till Barcelona den här säsongen, så fans vill att han ska gå? Låt oss vänta och se.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-01-2019 à 06h47

 Areola förnyar sig med Paris Saint-Germain till 2023 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Under 2018-2019 säsongen debuterar European National League A-Class A, Tyskland 0: 0 platt Frankrike, Areola debut i första showen. Kontraktet mellan Areola och Paris Saint-Germain har löpt ut. Franska Saint-Germain meddelade att det har tecknat ett fyraårigt kontrakt med målvakten Areola, och den franska målvakten kommer att leka åtminstone fram till juni 2023. Areola fortsätter att spela för billiga fotbollströjor till Paris Saint-Germain.

Den 25-årige Areola debuterade i Paris, där han tidigare lånat till Racing Club de Lens, Sporting Club de Bastia och Villarreal Club de Futbol. Han spelar för närvarande 85 gånger för Paris Saint-Germain-evenemangen och har vunnit 8 mästerskap med laget. Här har vi förberett en Paris Saint-Germain tröja för dig. Men med tillägg av Buffon i år har Areolas utseende minskat, och han har spelat 13 gånger för laget hittills denna säsong. Så i framtiden kan Areola ha mer speltid och ge oss mer spännande spel. Jag önskar honom lycka till.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-01-2019 à 04h32

 Smaka på den varma och välkomna Rodríguez Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Rodríguez, en gång lovande spelare, bleknade ur sikte på grund av skador. Real Madrid-ungdommen Rodríguez, en gång känd som Ronaldo efterträdare, sa att hans tidigare lagkamrater inte returnerar textmeddelanden till honom. Han medger att om han var strikt med sig själv, skulle han inte kunna leka utan en boll i ett år. Detta är den största tragedin som fotbollsspelare. Många av hans supportfläktar uttryckte sin ånger för honom. Låt oss köpa en billiga fotbollströjor för att stödja honom och ge honom mer motivation.

Efter Rodríguezs allvarliga knäskada blev han kanten av laget. Efter överföringen till andra Paris Saint-Germain, återanvändes han inte. Han lånades också till andra klubbar och hans prestation var också deprimerad. Kan Rodríguez ha på sig en Real Madrid tröja tillbaka till ära av det förflutna? Den tidigare Ronaldo-efterträdaren spelar nu utan en boll, vilket är verkligen synd, men den mer oacceptabla saken är Real Madrids goda vänner, de är inte längre vänner, eftersom de inte längre returnerar mina sms-meddelanden, eller frågar mig om jag gör det väl.

Och Rodríguez är kanske inte den enda. Detta är världens normala tillstånd. Jag önskar honom en snabb återhämtning.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-12-2018 à 08h13

 Ronaldo lockar 10 miljoner fans Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo har varit med Juventus i 5 månader, för Real Madrid sista gången närvarofrekvensen sjönk. Juventus har 10 miljoner fans på grund av Ronaldos anslutning. Juventus nr 7-billiga fotbollströjor har blivit den mest sålda skjortan. Ronaldo blev den ljusaste spelaren i Serie A under dessa 5 månader. Han bidrog med 11 mål och 5 assisterar i 17 omgångar av Serie A. Det är för närvarande nummer ett målare i Juventus laget.

För Juventus ökade ankomsten av Ronaldo inte bara lagets offensiva kraft. Det ökade också lagets förmåga att absorbera pulver. På bara 5 månader har Juventus officiella konto ökat med 10 miljoner, och allt detta kan hänföras till ankomsten av Ronaldo. Detta räcker för att illustrera Ronaldos inflytande. Varje gång Juventus spelar, kan vi tydligt se de fansen i 7-Juventus tröja efter att Ronaldo gjorde mål.

Varhelst Ronaldo är, kan det påverka klubbens övergripande status. Juventus är mer och mer modig på grund av Ronaldo deltagande. Real Madrid har inte utfört på ett tillfredsställande sätt den här säsongen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-12-2018 à 08h33


|<< <<<  1  | 2 |  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 18-01-2019 à 07h52 | Note : Pas de note