Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Giraudoux förnekade att lämna Chelsea
- Lloris analyserar lagets status
- Barcelona tar en hård straff för Dembélé
- Chelsea hem 0-0 rita Everton
- Napoli Ping 1-1Paris Saint-Germain
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Real Madrid letar efter en ny ägare till nr 7-tröjan Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo lämnade Real Madrid, vilket också innebar att ägaren till nr 7-tröjan hade en ledig position. För Real Madrid representerar No. 7-billiga fotbollströjor kärnfiguren, och det är värt Real Madrid att tänka på det. Enligt nyheten har president Real Madrid gjort planer för att överlämna Real Madrid nr 7-trucken till James Rodríguez.

För att Real Madrid vill skriva Neymar och Mbappé för att ersätta Ronaldo är det den mest lämpliga kandidaten, men uppenbarligen är de inte överkomliga för Real Madrid, de kan inte underteckna dessa två stjärnor. Real Madrid spenderar så mycket som 170 miljoner euro på Ronaldo-ersättaren. Denna siffra motsvarar kostnaden för att sälja Ronaldo plus 60 miljoner. Men även med Hazard, kommer belgarna inte att ha den 7-tröjan, Hazard kommer att bära 10-tommers tröja i framtiden, och James Rodríguez kommer att bära 7-Real Madrid tröja efter att ha återvänt till Real Madrid. Jag tror att det blir det bästa stället att återställa Real Madrid.

För närvarande, om James Rodríguez kan återvända, kan han ersätta Ronaldo brister på en viss nivå. För nästa säsong kommer Real Madrid att hantera Ronaldos kraftfulla veteran. Jag tror att det också förväntas. sak.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-07-2018 à 07h22

 Ronaldo avslöjade nr 7-tröjan Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo visade sig officiellt på Juventus-klubben. Han deltog i debutceremoni och media möte arrangerade för honom av Juventus Club. Visade också sin nr 7-billiga fotbollströjor i Juventus.

Innan utställningsceremonin och mediamötet accepterade Ronaldo först läkarundersökningen av Juventus-klubben. Ronaldo sa på italienska till fansen utanför Continasa: "Jag är redo för spelet!" Många fans som bär 7-Juventus tröja välkomnade honom på sidled. Men Ronaldos starka begäran slutgiltigt avbröts, främst för att Ronaldo själv inte ville "skilja" med framtida lagkamrater när han kom till Juventus. Han hoppas att komma till Turin och fansen på ett mer traditionellt sätt. träffa.

Ronaldo's tröja har redan börjat säljas om flertalet fans har ett behov. Välkommen att köpa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-07-2018 à 07h16

 Manchester United tecknade varumärket för ärm Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester United meddelade officiellt att det amerikanska livsstilen varumärket Kohler har blivit den första billiga fotbollströjor armbandsponsor i klubbens historia, och Manchester Uniteds nya hemstad med den nya logotypen kommer också att presenteras nästa vecka. För mer information kan fans följa oss.

Manchester United kommer att starta preeseason turnén nästa vecka, spelar mot Americas Club, och kommer att ha på sig den nya tröjor för första gången i första spelets gång. Fläktarna ser också fram emot den nya tröjan som debuterade. De andra stora ligorna i Europa har länge tillåtit klubben att annonsera på Manchester United tröja ärmarna. Men Manchester United har alltid varit strikt med partner och kan hitta en partner som passar dem. Eftersom Manchester United hoppas att det förutom goda produkter finns ambitioner att gå globalt, vilket kan uppfylla kärnvärdena i Manchester United. ”

Det här är en sak som människor ser fram emot. För tillfället ser fansen också fram emot den officiella försäljningen av den här skjortan av Manchester United. Möt hoppas av flertalet fans.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-07-2018 à 08h10

 Manchester United nyårsstjärna Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Förra säsongen har slutat, VM har också gått i mästerskapet och runner-up. Många klubbar har börjat förbereda sig för den nya säsongen. Naturligtvis är premissen också att börja ge fördelarna till fansen, Manchester United har börjat locka fansens ögon och exponerade sina nya säsong billiga fotbollströjor. Fläktar kan följa med oss och börja med en tröja du gillar. Nyligen var Manchester Uniteds nya hem tröja utsatt före säsongens början. Footing Headlines webbplats, som specialiserat sig på fotbollsutrustning, "läcker" några bilder av nya tröjor. Den nya utrustningens toppar och strumpor är tryckta med svarta ränder, och shortsna är också från traditionell vit. Ändrad till svart. Eftersom Mourinhos lag kommer att ha en randig Manchester United tröja nästa säsong, ropade några fans: "Det här ser ut som en röd sebra." Alla har en annan syn. Vissa fans säger att de inte gillar den här tröjan, men de flesta fans tycker fortfarande om att ha den här jerseyen. Självklart hoppas de att klubbarna de stöder kommer att uppnå bra resultat.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-07-2018 à 06h43

 Mbape blev det största trumfkortet i Frankrike Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mbape, som spelade för Paris Saint-Germain, lämnade ett djupt intryck på Rysslands VM. Mbape har också blivit den bästa spelaren i franska laget. Det lockade också djupt många föräldrar att köpa VM 2018 matchtröja.

Oavsett vilken match, i matchen med franska laget. Mbape kommer att vara det största hotet mot motståndaren, den 19-årige franska anfallaren kan bestämma riktningen för ett spel i ögonkastet. I färd med att det franska lagets obesegrat rekord att avancera till semifinal, Mbapp bär VM 2018 Frankrike matchtröja har gjort 3 mål. I den åttonde omgången av det franska lagets eliminering av Argentina, uppträdde Mbapes exhilarativa och avgörande prestation. Efter spelet upptog han rubrikerna för stora medier.

Det franska laget har redan nått kvartfinalen, vilket är en hård kamp för Belgien. Eftersom favorit franska laget kan behålla denna fördel till slutet, låt oss vänta och se.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-07-2018 à 07h40


|<< <<<  5   6   7   8   9  | 10 |  11   12   13   14   15   16  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 20-11-2018 à 08h02 | Note : Pas de note