Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Liverpool förhandlar med sponsor New Balance
- Ronaldo gick med i den första Champions League
- Ronaldo satiriseras av Ibrahimović
- Pulisic kommer att gå med i Chelsea
- Real Madrid försvarar Champions League längre och längre
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Liverpool kan vinna med Silva Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool och Manchester City har inte förlorat i Premier League sedan början av 2018-19-säsongen, Manchester City och Liverpool har lett ledningarna med obesegrad rekord. Många fans har blivit förvånade över Liverpools resultat den här säsongen, de har på sig billiga fotbollströjor för att gå med i spelet.

Liverpool och Manchester City har inte förlorat i Premier League sedan början av 2018-19-säsongen. Båda sidorna har 7 segrar och 2 ritar i de första 9 rundorna. Liverpool är tillfälligt bakom Manchester City på grund av målskillnaden. Även om så långt, de och den försvarande mästaren Manchester City inte öppnade poängskillnaden. Många föräldrar vill nu att deras barn ska ha egna Liverpool tröja. Berömda Souness anser att Manchester City har förmågan att framgångsrikt försvara Premier League-titeln, och Liverpool vill vinna, men saknar också en smart mittfältare som Silva.

Kanske är detta för mycket beslut, Liverpools offensiva säsong har varit mycket stark, ett lags framgång är inte baserat på personlig förmåga. Liverpool har ett starkt lag som inte kommer att kunna avgöra resultatet fram till sista minuten.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-10-2018 à 05h25

 Barcelona saknar Messi kan fortfarande fortsätta Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jag tror att det aktuella ämnet på fotboll är definitivt oskiljaktigt från Messi's skada. Messi har en trasig arm i matchen med Sevilla FC. Hur länge kommer Messi skada att läka? I frånvaro av Messi har taktiken förändrats. Detta är också ett fokus som omvärlden har varit uppmärksam på. Tusentals fans använde billiga fotbollströjor i spelet.

Messi lämnade tidigt på grund av en trasig arm i spelet och han förväntas vara frånvarande i tre veckor. Valverde sa: "Det här är självklart en känslig skada. Vi vet vad han kan ta med till laget och vet vad motståndaren tycker när han ser Messi som bär 10-FC Barcelona tröja på domstolen. Barcelona måste göra det bra. och det finns massor av resurser att hantera spel utan Messi, även om spelet blir svårt. Vi kan inte ändra ett lag betydligt och vi kan inte göra en stor justering eftersom Messi är skadad. "

Barcelona coach påpekade: "Tidigare kan Messi inte spela, vi spelade också spelet, laget har försökt behålla stil."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-10-2018 à 07h03

 Real Madrid PKFC Barcelona kläder Serie A Shooter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Real Madrid har gått in i scoring torkan under denna tid, och har gått i den härliga tiden av Ronaldo och Zidane. Laget har inte vunnit i fyra på varandra följande spel (1 draw, 3 förluster) och har inte gjort 1 mål. Vid den här tiden borde fans som bär billiga fotbollströjor an.

Lopetegui lärjungar misslyckades med att fylla den lediga positionen som Ronaldo lämnade, och Ronaldo gjorde 40 till 50 mål i Real Madrid. Dessutom misslyckades statusen för Real Madrids framåtriktningar för att inte uppfylla förväntningarna. Därför är Real Madrid angelägna om att hitta en skyttkung för att lösa kretsen i frontlinjen, och ett viktigt mål för Real Madrid-chefer är Piatek. Piatek har gjort 9 mål i 7 Serie A-matcher, och i den italienska cupen gjorde han 4 mål på 59 minuter. Uttrycket att ha på sig en Real Madrid tröja tycker om honom väldigt mycket. FC Barcelona måste hitta en efterträdare för Suarez, och den polska Piatek har blivit den perfekta kandidaten.

Genua C.F.C. psykologiskt lågt pris är 60 miljoner euro, då kommer FC Barcelona och Real Madrid till slut att vara villiga att betala för honom? Låt oss se fram emot det.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-10-2018 à 05h31

 Risken förblir i Chelsea Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Hazards dröm om att bli med Real Madrid har ryktats av media. Real Madrid erbjöd en gång Hazard i sommar. Han är öppen för överföringen, men Chelsea vägrade att förhandla. Den belgiska stjärnan sa dock att han inte skulle förstöra sitt förhållande till Chelsea för att kunna överföra. Fläktar med Chelsea billiga fotbollströjor är väldigt nöjda med detta resultat.

Risken intervjuades. "Chelsea behandlade mig väldigt tydligt i sommar, jag kan inte lämna laget, jag accepterade det. Om jag stannar eller lämnar kommer jag att bli väldigt glad, det kommer jag inte att göra alls. Jag ångrar mig. Chelsea tröja för laget. När klubben fattar beslut, kan du vara arg, och sedan lämna den sista meningen. Men jag kommer aldrig att attackera Chelsea, de ger mig allt. jag lämnar Lille Vid den tiden de två sidorna upprätthållit en god förhållande, och jag hoppas att göra detsamma med Chelsea. "

Oavsett hur Real Madrid vill signera Hazard. Men så länge som Chelsea inte släpper, kan Real Madrid bara välja en annan person.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-10-2018 à 07h14

 Borussia Dortmund vill köpa Paco Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det spanska landslaget utmanade det walisiska landslaget i uppvärmnings matchen. I första halvlek gjorde Paco två poäng för Spanien. Borussia Dortmund har bestämt sig för att köpa spanska angriparen Paco, som betalar en köpavgift på 23 miljoner euro plus en flytande klausul på 5 miljoner euro. Som en veteran fan kommer du köper en billiga fotbollströjor av ditt eget för din idol.

Paco gick med i Borussia Dortmund från Barcelona i sommar, och även om det ännu inte har startat har Paco spelat mycket bra i Borussia Dortmund. Under de 200 minuterna av säsongen har Paco gjort 9 mål. Därför hoppas Borussia Dortmund behålla skytten, som kommer att ge Paco den tredje högsta lön i laget, andra enbart till Reus och Götze. Efter överföringen kommer Pacos årslön i Borussia Dortmund tröja att uppgå till 8 miljoner euro.

Om Paco köptes av Borussia Dortmund skulle det vara ett bra val för Barcelona. De sålde en instabil anfallare för att förbereda sig för vinterfönstret.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-10-2018 à 05h26


|<< <<<  2   3   4   5   6  | 7 |  8   9   10   11   12   13  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 18-01-2019 à 07h52 | Note : Pas de note