Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Inter Milano vänder 2-1 segrar till Tottenham Hotspur
- Bailly är inte längre i huvudpositionen
- Leon Bailey stannar Bayer 04 Leverkusen
- Paco hyrs av Borussia Dortmund
- Marcelo förnekade sig att ansluta sig till Juventus
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
<< Septembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Nerma gör VM inte upprörd Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Argentina och Portugal har eliminerats, Messi och C Ronaldo farväl till världscupens tråkiga atmosfär har inte helt försvunnit, många människor oroade sig för att det brasilianska laget inte kan passera den första omgången av knockout, kommer Neymar's World Cup-resa sannolikt att sluta. Fotbollsfans som har på sig VM 2018 matchtröja stöder också Neymar på detta sätt.

I motsats till tuff Mexiko kunde Brasilien en gång inte hitta en paus i spelet. Fläktarna på scenen är också mycket oroliga över att de två sidorna inte kan bryta igenom, för att tänka på gårdagens extra strafftid för att vinna. Men vid det avgörande ögonblicket kom Neymar fram och Mare erbjöd ett mål, ett nyckelkort, ledde laget att vinna Mexiko 2-0 och gick in i kvartfinalen. I 26 års ålder har Neymar ökat antalet mål för det enskilda landslaget till 57 mål! Neymar gjorde 57 mål och spelade 89 matcher. Neymar 57 mål gjorde i de tre bästa i den brasilianska landslagets historiklista. Fläktarna är stolta över att ha en VM 2018 Brasilien matchtröja.

Brasilianska fans är stolta över Neymars bidrag: Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar är fortfarande kvar.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-07-2018 à 05h38

 Belgien slår England 1-0 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

2018 Rysslands VM Grupp G lanserade tredje tävlingsrundan. De har redan spelat i förväg i gruppfasen. Som de två spelarna i denna omgång tycker jag att många fans som bär VM 2018 matchtröja tittar fram emot det här spelet.

I matchen mot England tror jag att de två parterna fortfarande är trasslade i det här spelet. I samma situation kommer de två sidorna in i den övre halvan där de starka lagen kommer att vinna. Efter att ha avslutat halvlekstriden med en 0-0 goalless rita, med Belgiens mål-scoring Belgien, även om 1/8 finalen mötte Japan-laget "Asien-Afrika plantor", men det här området har det brasilianska laget Argentina. Teamet, det franska laget och det portugisiska laget ... är inte bra för att eliminera spelet mellan Brasilien och Argentina under 2002 och 2002. Här tillhandahåller vi fans med VM 2018 Belgien matchtröja.

Sportens konkurrenskraftiga anda kan inte saknas. Här gratulerar vi Januzaj till poäng i denna VM.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-06-2018 à 07h41

 Första linjen i det svenska laget Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I tredje omgången av VM-grupp matchen gjorde Sverige en 3-0 seger över Mexiko för att nå toppen 16, och alla fans som hade på sig VM 2018 matchtröja kunde inte dölja sin spänning. Fläktarna var mycket stolta över de svenska spelarna.

Augustinsson, vänsterbackens försvarare, gjorde rekord för det svenska laget och blev en av de största spelarna i lagets seger. Augustinssons tre gruppmatcher var de första som började. I de 50 minuterna av matchen gjorde Augustinsson det första skottet i denna omgång och gjorde mål för laget. I gruppslaget slog Augustinsson igen. Att komma in i ett sådant avgörande mål hjälpte laget att öppna dörren till seger och lagt grunden för Sveriges seger. Augustinsson har fört oss så många överraskningar. Detta är en stor anledning till att många fans sätter på VM 2018 Sverige matchtröja för att stödja honom. I slutet gjorde Mexico inte några poäng i Sverige och matchen vann med 0-3.

Det svenska laget gjorde de 16 bästa som ett lag och den åttonde finalen Sverige kommer att möta den andra schweizaren i E-gruppen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-06-2018 à 07h26

 Spanien 2- 2 ritar mot Marocko Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Rysslands VM-grupp B-match började stängas tidigt i morse, Spanien, 1 seger och 2 ritar, med en målfördelning mot Portugal, som kvalificerar sig som gruppens första kvalifikation. Fläktarna var klädda i VM 2018 matchtröja och var väldigt glada att fira Spaniens kvalifikation som första lag.

Innan öppningen av VM i Spanien fick coaching-utbytena många kommentatorer att tro att deras övergripande kamp effektivitet kommer att påverkas. Inför Portugal med C Ronald har Spanien två gånger fallit bakom, men båda utmanar uthålligt poängen. Den andra gruppen matchar med det iranska laget slog också motståndaren med 1: 0. I den här matchen med Marocko har Spanien inte kunnat förhandla om vad som är billigt inför Marocko, som redan har gjort tidiga utgångar. Den har dubbelt utjämnats i händelse av backwardness, och så småningom skakar hand med motståndaren. 2-2 stolta över Marocko och vann till slut lagets första framsteg till den åttonde finalen. Många fans är stolta över att ha en VM 2018 Spanien matchtröja.

För Spanien är den totala styrkan fortfarande mycket bra, särskilt i VM mot afrikanska lag, kan Spanien ofta uppnå en bra rekord.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-06-2018 à 08h05

 Mbappé bryter linjen 1-0 före schemat Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

VM-gruppscenen har gått in i andra omgången. Det andra fältet i C-gruppen startade också officiellt igår. Mbappé gjorde det enda vinnande målet på fältet och det franska laget besegrade Peru 1-0. Han kommer att fortsätta att bära VM 2018 matchtröja för VM.

När matchen gick fram till 33 minuter i den tredje matchen gav Griezmann en rak passning till Giroud, som omedelbart sköt från mål och blockerades av försvararen, men bollen flög ända mot mål efter att ha passerat linjen och hade en VM 2018 Frankrike matchtröja in tid. Uppföljningsskyddsbrytare, 1 till 0! Efter att ha poängat detta mål överträffade Mbappé Trézéguet med en 19-årig 183-ålder, som blev den yngsta målspelaren i det franska lagets historia i VM eller EM.

Frankrike och Peru möttes en gång i historien. I april 1982 gjorde Peru en 1-0 seger över Frankrike i en landsbygds uppvärmnings match. Idag förlitade sig det franska laget på det unga Mbappé-målet och lät inte historien upprepa sig.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-06-2018 à 07h17


|<< <<<  2   3   4   5   6  | 7 |  8   9   10   11   12   13  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 20-09-2018 à 07h42 | Note : Pas de note