Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Liverpool förhandlar med sponsor New Balance
- Ronaldo gick med i den första Champions League
- Ronaldo satiriseras av Ibrahimović
- Pulisic kommer att gå med i Chelsea
- Real Madrid försvarar Champions League längre och längre
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Bayern München rekordhöga intäkter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Förra säsongens Bundesliga-mästare Bayern Münchens prestation i den här nya säsongen är klart otillfredsställande. Denna säsong Bayern München rankade femte i Bundesliga nuvarande ställning. För detta ändamål uttryckte många fans med billiga fotbollströjor sin oro. Men Bayern München har just meddelat den ekonomiska situationen för 2017-2018 årstid, där total rörelseintäkter uppgick till 657,4 miljoner euro, en rekordhög. Samtidigt uppgick nettoresultatet efter skatt till 29,5 miljoner euro, det tredje högsta i historien.

Bayern München GmbH Ordförande Rummenig sa: "Bayern München har återigen uppnått mycket tillfredsställande resultat under säsongen 2017-2018. Vi vann Bundesliga i tävlingen och spelade också bra ut i Champions League. Dessutom har vi också uppnått ett stötfångareår i finansiera. "Många föräldrar bär FC Bayern München tröja för barn.

Med sådana stora prestationer i ekonomin vill fansen uppnå bättre resultat på domstolen. Jag hoppas att jag i nästa match kan nå framtidens ära.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-11-2018 à 07h56

 Giraudoux förnekade att lämna Chelsea Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Sedan den nya säsongen föredrar Chelseas nya tränare Sarri Morata att vara mitt i laget, och Giroud, som har mindre chans att spela Giroud, ryktas att överföras på vintern. Fotboll har lockat fler och fler föräldrar att köpa billiga fotbollströjor för sina barn. Även om Girouds chanser att spela denna säsong är extremt begränsade, sade Giroud i en intervju med media att han inte är beredd att lämna Chelsea i vinterfönstret.

I en intervju sa han: "Efter att ha vunnit VM, är jag väldigt glad och väldigt fredlig. Det har gjort mig mycket balans i mitt hjärta. Jag behöver inte ha stort tryck på speltiden. , Hoppas jag få mer. Fler möjligheter att spela. " Giroud som bär en Chelsea tröja uttryckte också sin ställning: "Jag kommer inte att slappna av, jag kommer att fortsätta jobba hårt. Nu, oavsett vad jag inte behöver göra, kommer jag inte ha den minsta koncessionen, räkna inte med mig att erkänna nederlag i tävlingen. "

I förhållande till Chelsea fansen, absolut inte veterans avgång. Men många saker kan hända när som helst.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-11-2018 à 08h02

 Lloris analyserar lagets status Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tottenham Hotspur gjorde 24 poäng i de första 11 rundorna i Premier League den här säsongen, och Tottenham Hotspur har klättrat till fjärde plats och uppnått den bästa starten i klubben. Tottenham Hotspur målvakt Lloris uppmanade sina lagkamrater att behålla statens stabilitet och fortsätta arbeta på grundval av den näst bästa starten i laghistoria. Fläktar som bär billiga fotbollströjor är väldigt nöjda med Tottenham Hotspurs liga resultat den här säsongen.

Lloris sa: "Jag tycker att det viktigaste är att vara så stabil som möjligt under hela säsongen. För närvarande är vi i en bra position, det kan vara den bästa starten vi har gjort de senaste åren. Även om vi för närvarande är i en läge Bra läge, men vi måste hålla fast vid det och fortsätta arbeta hårt för att förbättra oss. Vi är mycket konkurrenskraftiga och redo att tävla i Premier Leagues fyra bästa ranking. "Tusentals fans har egna Tottenham Hotspur tröja.

Tottenham Hotspur är för närvarande rankad fjärde i Premier League, och om de behåller denna fördel kommer Tottenham Hotspur att få chansen att vinna de fyra bästa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-11-2018 à 04h43

 Barcelona tar en hård straff för Dembélé Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den franska unga spelaren missade en träning och Valverde uteslutte honom från det stora spelet. Dessa brott, Dembélé är mitt i turbulens. Det skiljer sig helt från de åtgärder som vidtagits tidigare under liknande omständigheter i Barcelona. Denna straff är så svår att det är svårt att förutsäga. Många fans med Dembélé billiga fotbollströjor är mycket oroliga över detta.

Nu upplever Barcelona en mycket liknande situation på Dembélé, den unga spelaren som har varit sen för träningspass eller frånvaroutbildning. Normalt vill Barcelona lösa problemet för att förhindra att detta händer igen i framtiden. Till skillnad från det förflutna har Barcelona antagit en hård strategi den här gången. Fläktarna hoppas kunna lösa dilemmaet av Dembélé tidigare. Kan sätta på FC Barcelona tröja så snart som möjligt på slagfältet. Det är också att lösa den här dåliga vanan hos laget. Små bestraffningar varnar andra.

Men nu när det gäller Valverde coachning förändrades Barcelonas idé, och Barcelona började använda Dembélé tuffa medel, i hopp om att ändra spelarens attityd.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-11-2018 à 04h01

 Chelsea hem 0-0 rita Everton Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I den 12: e omgången av Premier League 2018-2019 fortsatte Chelsea att konkurrera mot Everton vid Stamford Bridge. De två lagen bundet 0-0. Tusentals fans har redan klädt i billiga fotbollströjor för att uppmuntra dem.

Historien om de två sidorna konfronterade 179 matcher, Chelsea 71 vinner, 54 drar och 54 förluster. De två lagen har haft 52 konfrontationsrekord i Premier League. Chelsea har 25 segrar, 18 teckningar och 9 förluster. Så kan denna Chelsea hemfördel fortsätta? Med domaren visslande, började första halvlek av matchen, tog Everton ledningen i att sparka av. I första halvlek sköt Alonso två gånger för att hota den andra sidan, men gjorde fortfarande inte poäng. I slutet av den första halvan av matchen gjorde de två sidorna inga resultat. De två sidorna bytte ut 0-0 varandra. Vår webbutik säljer Chelsea tröja. I början av andra halvleken sparkade Chelsea av. Moratas andra halvlek var blåst utanför, Chelseas belägring mot Everton misslyckades, och Evertons död höll Chelsea förstört. 0-0 låser slaget.

I slutändan blev Chelsea slagen av motståndaren 0-0 hemma, och den obesvarade rekordet för den nya säsongen fortsatte till 12 matcher.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-11-2018 à 03h45


|<< <<<  1   2   3   4  | 5 |  6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 18-01-2019 à 07h52 | Note : Pas de note