Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Inter Milano vänder 2-1 segrar till Tottenham Hotspur
- Bailly är inte längre i huvudpositionen
- Leon Bailey stannar Bayer 04 Leverkusen
- Paco hyrs av Borussia Dortmund
- Marcelo förnekade sig att ansluta sig till Juventus
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
<< Septembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Barcelona står inför Rakitić-överföring Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I den ryska världscupen gjorde Kroatien bra och laget bröt in i VM-finalen med en mörk häst. Efter världscupen överfördes klubben till klubben. Idag står Rakitić, som är en mittfältare i Barcelona, en överföring och huvudpersonen är fortfarande en kroatisk spelare. Fläktar har en egen billiga fotbollströjor.

Barcelonas Rakitić har blivit inbjuden av Paris Saint-Germain och Monaco-klubbarna, och till Barcelonas nackdel är Rakitićs kontraktskador bara 125 miljoner euro. En bra spelare lockar alltid många fans att ha på sig en FC Barcelona tröja för honom. Eftersom Rakitićs kontraktsförlängning undertecknades innan Neymar lämnade, ansåg Barcelona inte att han skulle ha högre kontraktskador för honom, men nu verkar det som att detta kan få mycket negativa konsekvenser för Barcelona.

För att Neymar ska kunna hoppas att klubben kan introducera Rakitić, har han ett bra samarbete med Rakitić i Barcelona och hoppas att ta detta samarbete till Paris Saint-Germain. Och mot bättre behandling av Rakitić tror jag att Barcelona sannolikt inte vill behålla Rakitić den här gången.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-08-2018 à 04h30

 Alderweirelds transaktion har uppnåtts Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Premier League sommaröverföringsfönster transaktionen stängdes på torsdag. Den belgiska centrala försvararen, som Manchester United jagar hela sommaren, har också kommit överens om. Vänta bara på Tottenham Hotspur att hitta en ersättare för Alderweireld efter att ha lämnat laget. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Manchester United chakade den 29-årige spelaren genom hela sommaren, men Manchester United utvidgade sitt mål för överflyttning på grund av ett första misslyckande att nå ett avtal med Tottenham Hotspur. Detta gjorde dem ganska intresserade av Leicester Citys försvarare i England, Maguire, men priset på cirka 75 miljoner pund (97 miljoner dollar) gjorde Manchester United mer benägna att underteckna Alderweireld. Manchester United har kommit överens med Tottenham Hotspur för att skriva Alderweireld. Men Tottenham Hotspur vägrade att slutföra transaktionen innan han hittade en ersättare för den belgiska internationella. Fläktar kan köpa Manchester United tröja för att stödja dem.

Mourinho insisterar på att han behöver få ett bra nytt hjälpmedel före överföringsfönstret. Manchester United är nervös mot motivationen till Tottenham Hotspur och de kommer fortsätta att leta efter den centrala försvararen om North London-klubben stängs på torsdagen. Avsluta transaktionen i sista minuten av dagen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-08-2018 à 05h19

 Juventus gav inte upp Savić Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Efter världscupen kommer det fina sommaröverföringsfönstret också att stängas. Trots närmare övergångsdagen för överföringsfönstret är Juventus inte särskilt nöjd med hans uppställning. Det verkar som om jag fortfarande inte vill sluta underteckna signeringarna. I sommar introducerade Juventus bara en mittfältare i Emre Can, och de hoppas fortsätta att stärka i denna position. Många föräldrar är oroade över fotboll och de köper alla en billiga fotbollströjor för sina barn.

Juventus har inte givit upp introduktionen av Savić. Enligt nyheterna är Laziopresident Lotito prissatt till 70 miljoner euro för spelare. Juventus är också villig att betala för Savić till detta pris, men är inte villig att gå ut. Slutligen har Juventus för avsikt att hämta medel genom att sälja Pjanić. Den här säsongen har redan börjat. Kommer Savić att ha en Juventus tröja för Juventus?

Att stärka mittfältet är en av Juventus huvudprioriteringar i överföringsfönstret. Oavsett om du kan signera Savić väntas också, låt oss vänta och se.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-08-2018 à 04h56

 Real Madrid utbildar efterträdaren själv Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Efter att Ronaldo lämnade laget misslyckades Real Madrid efter att köpa efterträdare i följd, och ryktet ämnet mellan Real Madrid och Hazard avkyldes gradvis. Eftersom Real Madrid-tränaren Lopetegui har bestämt sig för att inte köpa Hazard, men att träna Asencio till Ronaldo efterträdare. Om du gillar honom kan du köpa en billiga fotbollströjor för att stödja honom.

Real Madrid tror att förutom Neymar finns det ingen värd att spendera 100 miljoner euro att köpa. Chelseas 200 miljoner euro överföringsavgift för Hazard är tydligt orimligt. Från den nuvarande situationen är Real Madras köp av Neymar hopplöst. För den legendariska nr 7-Real Madrid tröja kan fortsätta. Sedan, för att bättre kontrollera laget av Real Madrid. Lopetegui har inte för avsikt att spendera mycket pengar för att introducera spelare som Hazard. Han vill att Asensio ska fylla den position som Ronaldo lämnat efter att han lämnat, och att träna honom från en bra spelare för att vara en sann superstjärnare i världsklass.

Lopetegui är väldigt nöjd med Real Madrid, och står inför den europeiska cupen närmar sig, kan han klara det? Låt oss vänta och se.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-08-2018 à 04h03

 Chelsea kan inte underteckna Rugani Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Rugani är en fotbollsspelare i Italien och är en fullback i fältet. Han spelar för närvarande för den italienska ligan lag Juventus. Därför har många fans också vunnit billiga fotbollströjor för honom. Enligt de senaste nyheterna verkar Chelsea ha svårt att vinna två unga försvarare från Juventus.

Eftersom ACmilan i grunden har förhandlat med Bonventus att Bonucci bytte ut Caldara och köpte Higuaín, kan Sarrias önskan att köpa Rugani också gå vilse. Juventus vill inte förlora både Rugani och Caldara. De två 94-åriga centrala försvararna anses vara de främsta försvararna för det italienska landslagets framtid. Trots att Chelsea har höjt erbjudandet för Rugani till 55 miljoner euro är det svårt för Juventus att hitta ett lämpligt ersättare omedelbart efter att ha sålt honom. Tusentals fans söker honom i Juventus tröja.

Så Chelsea är svårt att vinna Juventus försvarare Rugani, den unga tonåren fortsätter att kämpa i Juventus. För hans framtida framgångar ser många människor fram emot det.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-08-2018 à 02h35


|<< <<<  1   2   3  | 4 |  5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 20-09-2018 à 07h42 | Note : Pas de note