Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FOTBOLLSMALL

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Liverpool förhandlar med sponsor New Balance
- Ronaldo gick med i den första Champions League
- Ronaldo satiriseras av Ibrahimović
- Pulisic kommer att gå med i Chelsea
- Real Madrid försvarar Champions League längre och längre
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fotbollsmall à vos favoris
 Rose mocks Arsenal Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I de tidiga timmarna på morgonen eliminerade Tottenham Hotspur Arsenal, rivalen i ligakoppen. Rose klädd i en billiga fotbollströjor belagd Arsenal är retribution. Tidigare denna månad besegrade Arsenal Tottenham Hotspur 4-2 hemma i ligan. Efter matchen firade många Arsenal-spelare galet videon, och Rose sa att det gjorde många Tottenham Hotspur-spelare obehagliga.

I det här spelet satte Rose på Tottenham Hotspur-kaptenens armband för första gången sedan januari 2016. Han sa: "Jag är väldigt stolt över att vara lagkaptenen igen, särskilt för att vi vann. Vissa spelare i Arsenal är bollen. spelade 10 matcher och började flyta. Vi utnyttjade det här, det här är verkligen en karma. De borde förlora. Vi är fulla av motivation att komma in i semifinalerna, så nu är alla väldigt glada, men de viktigaste fortfarande låter Arsenal slutade, som berättade för dem att vinna ett spel för att fira som ett mästerskap. "Tusentals fans i Tottenham Hotspur tröja är glada för dem.

Det är inte tillrådligt för Rose att lura Arsenals beteende. Men vad händer när du vinner eller förlorar på fältet. Att fokusera på arbete är den största hjälpen för dig själv och klubben.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-12-2018 à 08h01

 Ronaldo påminner om spelet med A.S.Rome Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I helgen kommer Ronaldo spela mot A.S.Rome på uppdrag av Juventus. Många fans kommer att ha en billiga fotbollströjor för att titta på spelet. I historien spelade Ronaldo också mot A.S.Rome. Manchester United hade en 7-1 seger över A.S.Rome hemma när Ronaldo gjorde två poäng och hade en hjälp. Han kommenterade också spelet 11 år sedan. Någon bad mig att inte ta bandet, och någon hotade att avskaffa mig.

7-1 segern, Manchester United vann hjärtat, och A.S.Rome förlorade ögat. I stället för 6-0 bad några A.S.Rome spelare att jag skulle sluta och inte attackera. Vissa spelare bad mig att inte ta bandet, och vissa människor hotade även att avskaffa mig. Ronaldo påminner om vad som hände för 11 år sedan. Nu kämpar A.S.Rome, vill Ronaldo byta ut tröjor med motståndare? Ronaldo sa: "A.S.Rome? Jag kommer inte byta AS Roma tröja med någon av dem."

Förstört för 11 år sedan verkar Ronaldo inte ha slukat detta andetag. Men kommer slaget mot A.S.Rome att återge årets ära? Låt oss vänta och se.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-12-2018 à 07h47

 Morata själv rekommenderas att gå med i Barcelona Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

RAC1-radio rapporterade att spanska angriparen Morata är redo att lämna Chelsea och rekommendera att gå med i Barcelona. I Barcelona lider Suárez knäskada och vill alltid hitta sin ersättare. Möjligheten att Morata gick med i Barcelona i vinter är där. Så ska han ha på sig en Barcelona-billiga fotbollströjor?

Morata, 26, gick med i Chelsea år 2017. I andra etappen av Real Madras spel valde Morata att lämna eftersom han missade chansen och bara spelade för en säsong. Nu i Chelsea kan Morata inte få den speltid han vill ha. Han tänker på att lämna igen och till och med rekommendera sig till Barcelona,Real Madrid rival. Morata är en spelare utbildad av Real Madrid ungdomsläger. I historien finns det ganska många spelare som går igenom Real Madrid-tröjan och genom FC Barcelona tröja. Några av dem överförs direkt, men de spelare som utbildats av Real Madrid och Barcelona ungdomsläger, och så småningom gick med i fienden, är fortfarande sällsynta. Morata blir en sådan "rebell"?

Sedan kommer Morata så småningom att ersätta Suárez, och tävlingen mellan de två fansen kommer också att utföras. Låt oss se fram emot det.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-12-2018 à 07h29

 Risken är stark i Manchester City Demon King Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester City demon kungen började detonera inför rasdiskriminering i kampen mot Chelsea. För detta ändamål, när man intervjuade Hazard, pratade reportern om Sterlings ämne att vara förolämpad av fans i det sista spelet. Hazard uttryckte sitt stöd för Sterling och sa att rasism inte längre kan visas på domstolen. Många fans med barn billiga fotbollströjor borde inte utbildas så här.

Hazard sa: "Det enda jag kan säga är att jag stöder honom. Sterling är en mycket bra spelare. Klubben undersöker nu situationen, så vi vet inte vad som händer. De riktiga fansen som bär Chelsea tröja är bara för sig själva. Teamet sjöng och tyckte om spelet. Jag stöder fullt ut Sterling, och racism kan inte längre dyka upp på domstolen. "

Verkliga fans borde verkligen inte få negativ inverkan på de klubbar som de stöder, och det bör inte finnas någon rasdiskriminering. De är fotbollens hjältar och bör respekteras, inte förolämpas.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-12-2018 à 08h40

 Fotbolls tröja nummer kommer hela vägen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Från utvecklingen av spelet till fotbollen är den första fotbollen inte numrerad. På den tiden krävde Arsenal-tränaren Herbert Chapman att det var lättare att identifiera sina lagkamrater med siffror. Det har dock inte erkänts av fotbollsförbundet. Under de följande åren har det inte förekommit någon billiga fotbollströjor nummerbeteckning.

Den har bara dök upp i Europacupen 1992. Denna praxis för fastställande av Tröjnummer till den enskilda stjärnan har skapat en ivrig tröja ekonomi som har tjänat stora vinster för fotbollsklubbar och enskilda stjärnor. Den 17-åriga Bali, efter att ha tagit emot 10-talet, skapade också den stora traditionen med nr 10-Arsenal FC tröja. Oavsett landslaget eller klubben, nr 10 representerar kärnan i laget.

Från början av fotbollens brist på erkännande av numret, till det stora tröja nummerets födelse, till det senare hur man bildar de professionella ligorna, fotbollsklubbar som är kända för dagens fans, hur länderna bildade landslaget och i slutändan bidrog till världscupens födelse. Självklart är det här ett bra fotbollsmatch.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-12-2018 à 06h45


|<< <<<  1   2  | 3 |  4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-03-2018 à 10h45 | Mis à jour le 18-01-2019 à 07h52 | Note : Pas de note